Wegens overgrote belangstelling is er een tijdelijk stop in de aanname van nieuwe cliënten

Wegens overgrote belangstelling is er een tijdelijk stop in de aanname van nieuwe cliënten

“Een lichaam dat vrij van spanning is, functioneert optimaal en is energiek”

Praktijkinformatie

Body Stress Release Waalsprong
BSR Practitioner: Dianne van Ree

Rubinettestraat 6, 6515 EL Nijmegen

M: 06-83773052
E-mail: info@bsr-waalsprong.nl

KvK nummer: 69762759
BTW-id: NL001879609B04

Lid van de BSRAN , VBAG en RBCZ.

CJ3A2572

Tarieven

Tarieven per consult:
€ 60,= voor volwassenen
€ 50,= voor kinderen van 0 tot 18 jaar

Betalingsmogelijkheden:
Je kunt na afloop van het consult pinnen of contant betalen.

Openingstijden

Openingstijden praktijk:
Maandag 9:00 uur tot 17:30 uur
Dinsdag 9:00 uur tot 17:30 uur
Woensdag Gesloten
Donderdag 9:00 uur tot 17:30 uur
Vrijdag 9:00 uur tot 17:30 uur

Afspraken wijzigen of anuleren

Ben je verhinderd? Je kunt de afspraak tot 24 uur van tevoren kosteloos wijzigen of annuleren. Afspraken voor de maandag dienen uiterlijk op de vrijdag voorafgaand aan de afspraak worden gewijzigd of geannuleerd. Als je niet tijdig de afspraak wijzigt of annuleert, dan zullen de volledige consult kosten in rekening gebracht worden. Wijzigen of annuleren van een afspraak kan uitsluitend telefonisch, via Whatsapp of via SMS. Tijdens een behandeling wordt de telefoon niet opgenomen, maar als je een bericht in spreekt, bel ik je z.s.m. terug.

Vergoeding door zorgverzekeraar

BSR Waalsprong is aangesloten bij de BSRAN (Body Stress Release Associatie Nederland) en de VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze). Hierdoor worden BSR behandelingen door verschillende zorgverzekeraars (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering, onder de noemer alternatieve geneeswijzen. Hiervoor geldt geen wettelijk of vrijwillig eigen risico. 

De volgende zorgverzekeraars vergoeden Body Stress Release in 2024 deels vanuit de aanvullende verzekering (budget alternatieve geneeswijze): Zilveren Kruis, De Christelijke zorgverzekeraar, De Friesland, Aon Vitaal, ZieZo, ONVZ, VvAA, VGZ, Univé, ZEKUR, IZA, IZZ via VGZ, UMC, United Consumers, SZVK, Zorgzaam, Menzis, Anderzorg, Care4Life, Aevitae en Stad Holland (uitsluitend extra uitgebreid).

Locatie

Bereikbaarheid praktijk
Parkeren graag uitsluitend in de parkeervakken in de Rubinettestraat of de omliggende straten. Het is ook mogelijk om op het grote parkeerterrein bij de Albert Heijn te parkeren, de loopafstand is dan ca. 100 meter. De dichtstbijzijnde bushalte (Jonagoldstraat) is op 3 minuten lopen. Hier stopen lijn 3 en lijn 14. Lijn 331 stopt op de Griftdijk bij halte “Oude Groenestraat”, dit is ongeveer 10 minuten lopen. De praktijk is gelegen op de begane grond en is goed toegankelijk voor cliënten die slecht ter been zijn of rolstoel afhankelijk zijn.

Klachten

Klachtenregeling

Met ingang van 1 januari 2017 moeten alle zorgverleners in Nederland voldoen aan eisen die in het kader van de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (Wkkgz) worden gesteld. Voor klachten over de behandeling kan de cliënt zich in eerste instantie wenden tot de betreffende behandelaar. Indien de kwestie niet naar tevredenheid opgelost kan worden, dan heeft de cliënt de mogelijkheid om via het secretariaat van de VBAG (secretariaat@vbag.nl) een klachtenfunctionaris inschakelen. Voor klachten inzake het tuchtrecht kan de klachtenfunctionaris u adviseren om Stichting TCZ, Tuchtrecht Complementaire Zorg (www.tcz.nu) in te schakelen. Voor meer informatie over de procedure verwijs ik je naar de website van: VBAG

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.