Wegens overgrote belangstelling is er een tijdelijk stop in de aanname van nieuwe cliënten

Wegens overgrote belangstelling is er een tijdelijk stop in de aanname van nieuwe cliënten

“Een lichaam dat vrij van spanning is, functioneert optimaal en is energiek”

Even voorstellen

Mijn naam is Dianne van Ree, BSR practitioner

Mijn kennismaking met BSR
In 2015 heb ik voor het eerst kennis gemaakt met BSR. Al geruime tijd kampte ik met ernstige nek-, bekken- en rugklachten. Ik had al diverse behandelingen bij verschillende therapeuten geprobeerd, echter zonder resultaat. Al na de eerste behandeling liet mijn lichaam een laag spanning los. Dit uitte zich in flinke spierpijn en vermoeidheid. Het verbaasde me dat zo’n zachte techniek zoveel teweeg kon brengen in mijn lijf.

100 procent hersteld
Het heeft een tijd geduurd voordat ik 100 procent hersteld was van al mijn klachten. Mijn geduld werd regelmatig op de proef gesteld, maar gelukkig verdwenen langzamerhand steeds meer pijntjes en ongemakken.

Respect en bewondering
Gaandeweg kreeg ik steeds meer respect en bewondering voor deze zachte en effectieve techniek. Veel mensen aan wie ik er enthousiast over vertelde, hadden nog nooit gehoord van Body Stress Release. Ik besloot daar verandering in te brengen! Ik zou ervoor gaan zorgen dat BSR in de regio Nijmegen een grote bekendheid gaat krijgen.

Naar Zuid-Afrika
In 2016 besloot ik dat het tijd was voor een carrière switch en ik meldde mij aan bij de Body Stress Release Academy in Zuid-Afrika. Na een pittige selectieprocedure werd ik toegelaten tot de opleiding. Vanaf mei tot en met september 2017 heb ik in Zuid-Afrika gestudeerd en de opleiding met succes afgerond. In oktober 2017 heb ik mijn praktijk in Nijmegen geopend.

Mijn missie
Het is mijn missie om door middel van Body Stress Release zoveel mogelijk mensen te helpen om weer in balans te komen en het vertrouwen in hun lichaam terug te krijgen. Vrij van spanning, zodat het optimaal kan functioneren, elke dag weer!

Overige opleidingen
Naast het diploma BSR Practitioner, ben ik ook in bezit van het diploma MBK (Medische Basis Kennis). Tevens heb ik een opleiding in de Natuurgeneeskunde met succes afgerond. 

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid.